Нагадаємо, як ми повідомляли 5 березня, близько двох тонн спирту виявили у домоволодінні мешканця с. Серебрія Могилів-Подільського району.

І знову до працівників УДСБЕЗ УМВС надійшла оперативна інформація про те, що житель Могилів-Подільського району незаконно зберігає спирт з метою подальшого збуту. Під час проведення санкціонованого обшуку на території приватного домоволодіння підозрюваного працівники міліції виявили 400 пластмасових ємностей різних об’ємів зі спиртом. Будь-які документи на підакцизну продукцію відсутні.

У жителя Могилів-Подільського району знайшли тонну спирту

За попередньою інформацією, виявлений спирт у особливо великих розмірах був доставлений на територію України з сусідньої держави поза митним контролем.

У власника господарства міліціонери вилучили обладнання, за допомогою якого він здійснював розлив спирту покупцям.

Вилучена спиртовмісна рідина направлена в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС на дослідження.

У жителя Могилів-Подільського району знайшли тонну спирту

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення.



Переглядів: 4013
Поширень: 0