До правоохоронних органів надійшли заяви від потерпілих мешканок Житомирської, Київської, Львівської, Дніпропетровської та інших областей України про те, що невідома особа під приводом продажу жіночого одягу заволоділа їхніми грошима.

Оголошення про продаж речей жінки знайшли на одному з соцсайтів у всесвітній мережі. Перерахувавши кошти за товар на рахунок, вказаний продавчинею, жінки залишилися і без нового одягу, і без грошей. У тенета шахрайки потрапила і жителька сусідньої держави, яка за сучасний одяг переказала близько 6 000 гривень.

Як з’ясувалося, бізнес з продажу неіснуючого товару у Інтернеті організувала 27-річна вінничанка. Протягом якого часу вона заробляла у такій спосіб, наразі з’ясовує слідство. Попередньо встановлено, що її жертвами стали близько сорока представниць прекрасної статі з різних куточків не лише нашої, а й інших держав.

За даними фактами слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.



Переглядів: 2926
Поширень: 0