Майже тонну солярки за декілька місяців «злили» із паливних баків вантажних автомобілів двоє мешканців Могилів-Подільського. Підприємливі чоловіки продавали викрадене пальне усім бажаючим, доки працівники міліції не припинили їхній «бізнес».

На Вінниччині двоє «ділків» влаштували підпільну автозаправку

Наприкінці квітня до Могилів-Подільського райвідділу міліції звернувся 38-річний чоловік з заявою про крадіжку - вночі хтось злив з бака його автомобіля «Рено» майже 100 літрів пального.

На Вінниччині двоє «ділків» влаштували підпільну автозаправку

Вже за декілька днів оперативники карного розшуку райвідділу встановили особи зловмисників. Ними виявилися 32 та 37-річний місцеві жителі. Один з приятелів раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.

На Вінниччині двоє «ділків» влаштували підпільну автозаправку

За словами начальника Могилів-Подільського міськвідділу міліції Юрія Дубецького, вночі, коли водії відпочивали, зловмисники зливали пальне у свої каністри та на візочку відвозили до себе у гараж. Викрадене потім збували усім бажаючим за ціною від 10 до 13 гривень за літр.

Солярку, злиту з вантажівок, продавали усім бажаючим

Як з’ясувалося, це не єдина крадіжка. Під час перевірки працівники міліції встановили, що чоловіки за декілька місяців викрали майже тонну солярки.

Наразі за даними фактами відкрито чотири кримінальних провадження за ч.2 ст. 185 (крадіжка) КК України. За скоєне їм загрожує до 5 років позбавлення волі. Проводяться слідчі дії.



Переглядів: 4215
Поширень: 0