Оперативники Ладижинського міського відділу міліції на місці злочину затримали двох чоловіків, які вночі демонтували 22 метри залізничної колії. Наразі правоохоронці вживають усіх необхідних заходів щодо затримання ще двох їхніх спільників, особи яких встановлені. Демонтовані залізничні рейки зловмисники мали намір здати на металобрухт.

Як розповів начальник Ладижинського МВМ Євген Соловейчук, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що четверо місцевих жителів мають намір вчинити крадіжку рейок недіючої залізничної колії, що веде до місцевого заводу ферментних технологій. Щоб перевірити дану інформацію, на місце виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Близько о півночі на місці кримінального правопорушення були затримані двоє місцевих жителів віком 34 та 37 років. Як з’ясувалося, допомагали їм ще двоє товаришів.

За допомогою газового різака зловмисники демонтували 22 м залізничної колії, поскладали її на купу та чекали автівку, щоб її вивезти та здати у пункт прийому металобрухту. У такий спосіб чоловіки вирішили підзаробити собі на життя.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3417
Поширень: 0