В одному з сіл Тростянецького району під час розвантаження сіна 42-річний місцевий житель смертельно травмував свого тестя. Тепер чоловікові доведеться нести кримінальну відповідальність за вбивство з необережності.

Трагедія сталась 31 липня близько сьомої години ранку.

Як розповів в. о. начальника Тростянецького райвідділу міліції Володимир Хреїк, чоловіки на подвір’ї власного домогосподарства разом розвантажували сіно. Після того, як робота скінчилась, зять з кузова вантажівки кинув на землю вила і влучив у спину тестя. Він не бачив родича, який в цей час підійшов до машини.

Чоловік одразу викликав швидку допомогу та, щоб не втрачати час, поклав тестя у свою машину та поїхав назустріч лікарям. Медикам, яких зустріли на півдорозі, не вдалося врятувати життя постраждалому. Від значної втрати крові чоловік помер, так і не доїхавши до лікарні.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 3623
Поширень: 0