Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Могилів-Подільського міського відділу міліції затримали 22-річного місцевого жителя, який схилив трьох неповнолітніх дітей до вживання канабісу.

В приміщенні недобудованого гаража 22-річний раніше судимий чоловік схилив до куріння наркотичної речовини підлітків 13, 14 та 15 років.

Зі слів дітей, чоловік розповів їм, що вживши цю наркотичну речовину вони відчують піднесений настрій, бадьорість, приплив енергії та отримають незабутнє задоволення. Після цього безкоштовно дав їм покурити наркотичне зілля.

Як розповів начальник Могилів-Подільського міського відділу міліції Юрій Дубецький, неодноразово судимого підозрюваного міліціонери затримали за місцем проживання. За його словами рослини коноплі він знайшов на полі, дома висушив, подрібнив та зберігав для власних нужд.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 315 КК України (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 Ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі.



Переглядів: 3346
Поширень: 0