Завдяки пильності заступника голови Жмеринської міської ради Анатолія Білоуса, працівники міліції затримали 30-річного зловмисника, якого колеги зі Львівщини розшукували за скоєння шахрайств.

Днями до Жмеринської міської ради звернувся чоловік з заявою про надання дозволу та приміщення для проведення в Жмеринці благодійного концерту. Виручені кошти, організатор заходу мав віддати на потреби бійців, які несуть службу в зоні антитерористичної операції.

Під час перевірки документів у благодійника заступник міського голови з питань економіки Анатолій Білоус запідозрив, що вони підроблені та не відповідають документам того фонду, представником якого представився чоловік. Аби з’ясувати, хто насправді цей чоловік, і що він має на меті, працівник міськради викликав міліцію.

Як розповів в.о. начальника Жмеринського райвідділу міліції Віталій Курчик, з’ясувалося, що документи в чоловіка підроблені, а сам він знаходиться у розшуку. 30-річного неодноразово судимого за шахрайства львів’янина розшукували колеги зі Львова за скоєння аналогічних злочинів.

Наразі підозрюваний заарештований та переданий львівським працівникам міліції.



Переглядів: 3081
Поширень: 0