Команда юних інспекторів руху Гайсинснької середньої загальноосвітньої школи інтернат-гімназії, здобула чергову перемогу на Всеукраїнських змаганнях загонів ЮІР. Фінальні змагання загонів ЮІР проходили у м. Києві у санаторному комплексі «Пуща озерна».

На змаганнях юних інспекторів руху перемогла команда з Вінниччини

Протягом тижня ЮІРівці завзято доводили, що Правила дорожнього руху вони знають не гірше, а у деяких випадках й набагато кращі ніж дорослі. Саме таке враження склалося у працівників ДАІ, які проводили конкурс «Кращий знавець Правил дорожнього руху» та спостерігали, як вправно  й швидко діти вирішували білети з ПДР. Не менш раділи дорослі за учасників й на «Велоестафеті». Практично всі команди отримали досить високі бали за проходження цього етапу.

На змаганнях юних інспекторів руху перемогла команда з Вінниччини

Не гірше впоралися діти й з іншим конкурсом – «Юний регулювальник». А от наступний - «Перша медична допомога», дозволив ЮІРівцям не тільки продемонструвати свої знання, але й дізнатися багато нового та корисного. Набуті теоретичні знання «Першої медичної допомоги», вміло використовуються членами загону ЮІР Гайсинснької середньої загальноосвітньої школи інтернат-гімназії. Нещодавно ЮІРівці надавали необхідну медичну допомогу чоловіку, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду у м. Гайсин. До приїзду лікарів, школярі надавали кваліфіковану допомогу потерпілому. Дії школярів на відмінно було оцінено лікарями швидкої допомоги.

На змаганнях юних інспекторів руху перемогла команда з Вінниччини

Майже на всіх пройдених етапах команда ЮІР «Сигнал», Гайсинснької середньої загальноосвітньої школи інтернат-гімназії отримала максимальну кількість балів.

І ось наступила сама хвилююча мить дійства. Під гучні оплески та скандування Анатолій Сіренко вручив приз та грамоти переможцю  Всеукраїнських фінальних змагань, загону ЮІР «Сигнал», яка представляла Вінницьку область.

На змаганнях юних інспекторів руху перемогла команда з Вінниччини

Самі ж ЮІРівці зізнаються, що це не проста змагання, а спосіб життя. Всі знання, які ми отримуємо під час підготовки до участі у змаганнях використовуються у повсякденному житті зізнається капітан загону Алла Поліщук. Протягом навчального року загін ЮІР «Сигнал» буде пропагувати правил дорожнього руху та навчати школярів правилам безпечної поведінки на дорозі. Працівники ДАІ бажають дітям успіхів, нових досягнень, безхмарного неба та сподіваються, що набуті знання ще не раз стануть їм у нагоді.



Переглядів: 3787
Поширень: 0