Підпільне виробництво алкогольної продукції іноземних брендів, а також налагоджену мережу її збуту на території Вінницької області виявили та ліквідували оперативні співробітники ГУ Міндоходів у Вінницькій області.

Цех по виготовленню та розливу у 2- і 3-літрові тетрапакети горілчаних напоїв та коньяку ТМ «Єльцин», «Фінляндія», «Квінт» діяв у приватному домоволодінні мешканця Могилів-Подільського району. В ході санкціонованого обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено готової продукції, сировини та обладнання для її виготовлення на загальну суму понад 300 тисяч гривень. Загалом потягом одного дня слідчо-оперативними співробітниками ГУ Міндоходів у області проведено 16 обшуків у домоволодіннях та транспортних засобах причетної до злочинної діяльності групи осіб – виробників та реалізаторів фальсфікату.

Сума вилучених товарно-матеріальних цінностей – спирту, готової горілчаної та коньячної продукції під виглядом іноземного виробництва, тари, обладнання та іншого знаряддя для її виготовлення і транспортування – склала понад півмільйона гривень. Наразі триває досудове розслідування по кримінальному провадженню за фактом незаконного виготовлення та збуту підакцизних товарів, в ході якого встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб.

Це вже не вперше, як виявили підпільне виробництво алкогольної продукції елітних брендів, у серпні в Могилів-Подільському був виявлений подібний підпільний цех.



Переглядів: 3642
Поширень: 0