1. Організація громади «Агенція розвитку територіальної громади с. Строїнці» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цією об’явою запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в дитячому садку с. Строїнці»»: робіт по проведенню опалення та гарячого водопостачання, обсяги робіт згідно ПКД (див. Додаток 1). Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

  2. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за адресою: Вінницька область, Тиврівський район, с. Строїнці, вул. 30 річчя Перемоги, 2. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 12.00 година 14.12.2009 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

  3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: (04355) 24-5-35; (804355) 2-45-60.


Переглядів: 2762
Поширень: 0