Трагедія сталась у одному з сіл Барського району.

До 69-річної пенсіонерки приїхав зі Жмеринського району син допомогти підготуватися до зими, нарубати дров. Коли він працював на подвір’ї, до нього зайшов давній знайомий. На цьому робота скінчилась і чоловіки, які довго не бачились, вирішили відсвяткувати зустріч з горілкою.

Коли нетверезий 41-річний чоловік зайшов до будинку, старенька матір почала йому докоряти, що він замість того, щоб їй допомогти, лише п’є. Чоловік розлютився та накинувся на неї з кулаками. Аби врятуватися від побоїв, жінка вибігла на вулицю, а її нетверезий син ліг спати.

Як розповів в. о. начальника Барського райвідділу міліції Андрій Вишневський, о сьомій ранку побиту жінку, яка ледь дихала та стікала кров’ю, перед дверима її ж будинку знайшов сусід. Чоловік почув її стогін та кинувся рятувати. Він викликав швидку та міліцію. Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на виклик, розбудили п’яного дебошира. Пояснити свій вчинок він не міг, оскільки нічого не пам’ятав. Лише сказав, що коли він був маленьким, мама його також ображала.

У пенсіонерки в лікарні діагностували загальне переохолодження, відкритий перелом гомілки, переломи ребер, забій грудної клітини, травми голови та численні гематоми на тілі. Зараз вона знаходиться під наглядом лікарів.

Коли син потерпілої протверезів – розкаявся у своїх діях. Говорить, що ладен усе віддати, аби його матір одужала.

Попередньо слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). За це чоловіку загрожує до 3-х років позбавлення волі. В ході проведення досудового розслідування буде надана остаточна кваліфікація цьому кримінальному правопорушенню.



Переглядів: 2642
Поширень: 0