Згідно з домовленістю з представником Єврокомісії, делегація менеджерів, орієнтована на пошук інвесторів та спільну розробку проектів, прибуде до області вже у листопаді. Про це під час прес-конференції повідомив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.

Група європейських менеджерів спільно з вінницькими фахівцями шукатиме можливості залучення на Вінниччину інвестиційних коштів

«Така співпраця планується за 5 напрямами: водовідведення та водопостачання; відновлювальні джерела енергії, енергоефективність та енергозбереження; сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи; робота територіальних громад та інформаційні заходи. Сьогодні ми вже готуємо за цими спрямуваннями групу наших фахівців, і на середину листопада плануємо предметну зустріч з експертами», - зазначив очільник Вінниччини.

Група європейських менеджерів спільно з вінницькими фахівцями шукатиме можливості залучення на Вінниччину інвестиційних коштів

Інформуючи журналістів про участь делегації області у 7-му Європейському економічному форумі «Лодзь – 2014: у центрі Польщі, у центрі Європи», Анатолій Олійник акцентував увагу на домовленості із президентом Лодзинського агентства регіонального розвитку щодо візиту польських колег на Вінниччину. «Ми повинні бути зрозумілими для міжнародних партнерів. В країнах Євросоюзу агентства регіонального розвитку – саме ті структури, які працюють над залученням коштів. За відсутності такої організації ми значно обмежені у наших діях», - зауважив голова ОДА. Відтак наголосив, що до грудня необхідно завершити усі роботи по створенню такого ж агентства у Вінницькій області, аби по приїзді лодзинських фахівців укласти договір про співпрацю.



Переглядів: 3320
Поширень: 0