Вінницькою міліцією розшукується підозрюваний в організації замовного вбивства чоловіка у Немирові в червні цього року.

Нагадаємо, що 5 червня близько 12.30 тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову знайшли в салоні його власного автомобіля на одній з вулиць Немирова. Працівники міліції оперативно затримали виконавця та замовника вбивства. Їм було оголошено про підозру у скоєнні злочину та заарештовано.

Вбивство у Немирові

Після завершення досудового слідства матеріали кримінального провадження направлено на розгляд суду. Підозрюваного в організації вбивства ухвалою суду помістили до психіатричного закладу для проведення судово-психіатричної експертизи.

Після її проведення ухвалою Тульчинського районного суду в листопаді цього року зловмиснику змінили запобіжний захід на тримання під вартою в СІЗО. Попри винесену ухвалу суду зловмисник був відпущений з психіатричної установи. В даний час його місцезнаходження встановлюється міліцією.

За фактом службової недбалості слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 367 КК України, в рамках якого за процесуального керівництва прокуратури області перевіряється наявність складу злочину в діях працівників згаданого медичного закладу та працівників конвойної служби міліції.



Переглядів: 3714
Поширень: 0