Святкування дня Михайла в селі Городківка Козятинського району закінчилося кривавою розв’язкою. П’ятеро односельців влаштували застілля, після якого почалося з’ясування стосунків між двома чоловіками.

Один з них вхопився за ніж та завдав супернику смертельного поранення в спину. Зрозумівши, що накоїв, він втік. Всі інші учасники застілля теж покинули місце злочину.

Наступного ранку батько зловмисника, якому належав цей будинок, навідався в помешкання та виявив бездиханне тіло 25-річного односельця з ножем в спині. Він і повідомив в міліцію.

Вже наступного дня його 31-річного сина міліція затримала в Одесі на залізничному вокзалі.

За словами начальника вінницького обласного Управління карного розшуку Олександра Цимбалюка, працівники міліції оперативно знайшли та опитали усіх учасників фатального святкування, крім одного. Орієнтування з фото та прикметами підозрюваного було розіслано підрозділам міліції по всім областям. Розшуковці встановили, що він може пересуватися залізничним транспортом. Зловмисник розраховував загубитися в портовому місті та уникнути покарання. Однак по прибутті в Одесу йому одягли наручники.

Наразі підозрюваного затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та дає свідчення.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України. За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 3040
Поширень: 0