В ході проведення загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Розшук» оперативники вінницької міліції спільно з працівниками служби безпеки України та прикордонниками затримали зловмисника, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань на Сході України.

На Вінниччині триває спецоперація «Розшук», головною метою якої є розшук злочинців, які переховуються від органів досудового слідства та розшук безвісти зниклих осіб.

Як розповів начальник УМВС України у Вінницькій області Ігор Моренець, співробітники карного розшуку міліції Вінниччини спільно працівниками управління СБУ у Вінницькій області та прикордонниками під час операції встановили місцезнаходження 34-річного уродженця Російської Федерації, зареєстрованого у Луганській області, який розшукувався за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.260 КК України (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Правоохоронці затримали зловмисника в пункті автомобільного перепуску митного посту «Дністер» Могилів-Подільського району. Наразі затриманий перебуває у слідчому ізоляторі.

За час проведення операції оперативники розшукали 20 осіб, що переховувалися від правоохоронних органів та розшукувались за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Також встановлено місцезнаходження 9 безвісти зниклих осіб, серед яких 1 чоловік перебував в полоні бойовиків в зоні проведення АТО та встановлено особи двох невпізнаних трупів.



Переглядів: 3333
Поширень: 0