Дізнавшись, що один з жителів Літинського району несе службу у Маріуполі в складі батальйону «Азов», а командир місцевого громадського формування «Правопорядок» при Журавенській сільській раді Валерій Забур\'янов шукає помічників у виготовлені пічок-буржуйок для військових, літинські міліціонери вирішили допомогти. 15 буржуйок, які обігріватимуть бійців «Азову», днями були відправлені на Схід.

Інформацію про необхідність допомогти керівнику місцевого громадського формування у виготовленні пічок для українських захисників літинські міліціонери Вадим Голота, Ігор Олійник, Сергій Бабенко, Роман Польгун та Сергій Касіянчук дізналися з соцмережей у Інтернеті. Зателефонували до командира формування та взялися за справу.

Правоохоронці з Літина виготовили 15 буржуйок для військових в зоні АТО

Об’єднавши зусилля, командир громадського формування Валерій Забур\'янов та п’ятеро міліціонерів з металевих балонів виготовили 15 пічок-буржуйок та відправили у зону АТО бійцям «Азову».

Правоохоронці з Літина виготовили 15 буржуйок для військових в зоні АТО

Міліціонери сподіваються, що виготовлені ними буржуйки нададуть захисникам України трохи тепла, а хвилини їхнього відпочинку стануть комфортнішими.

Правоохоронці з Літина виготовили 15 буржуйок для військових в зоні АТО

Не залишилась осторонь проблем бійців, які на Сході захищають цілісність та суверенність країни, громада Літинщини. Люди передали військовим теплі речі, засоби гігієни та продукти харчування.



Переглядів: 4116
Поширень: 0