Розшукуючи жінку, яка нібито пішла з дому, оперативники вінницької міліції розкрили вбивство. Чоловік, позбавивши життя свою співмешканку та закопавши її тіло в полі, розповідав всім, що дружина поїхала від нього після сімейної сварки.

Наприкінці жовтня до Немирівського райвідділу міліції звернулась мешканка села Шолудьки з заявою про зникнення своєї 32-річної подруги, яка проживає в сусідньому селі.

Цивільний чоловік зниклої розшукувати дружину не поспішав та пояснив правоохоронцям, що жінка після чергової сварки, забравши документи та мобільний телефон, кудись поїхала.

Така поведінка чоловіка викликала підозри правоохоронців, адже з моменту зникнення його дружини пройшло майже два тижні. Жінку було оголошено в розшук як безвісти зниклу.

На Вінниччині чоловік вбив та закопав дружину у полі

Як розповів заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили причетність співмешканця до зникнення розшукуваної. Під тиском зібраних доказів він зізнався у вбивстві своєї дружини та розповів подробиці того фатального дня. Ввечері вони разом з дружиною напідпитку повертались з сусіднього села, де були на святі. По дорозі між ними виник конфлікт на грунті ревнощів, в ході якого чоловік накинувся на жінку з кулаками... Коли потерпіла перестала подавати ознаки життя, зловмисник, залишивши тіло в лісосмузі, пішов додому. Вирішивши приховати сліди злочину, вночі, він, прихопивши простирадло та лопату, повернувся на місце де залишив тіло співмешканки та закопав його в полі.



Переглядів: 3855
Поширень: 0