Працівники міліції затримали «квартет» крадіїв, які винесли зі складського приміщення одного з приватних підприємств Бершадського району більше п’яти тонн цукру.

Напередодні Нового року до Бершадського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Керуючий одного з приватних підприємств розповів, що невідомі викрали зі складського приміщення п’ять тонн цукру.

Як розповів в.о. начальника Бершадського райвідділу міліції Олег Беспалько, на місці скоєння крадіжки працівниками міліції було виявлено відбиток пальця руки, який в подальшому і вивів правоохоронців на слід зловмисників. В ході проведення оперативно-розшукових заходів підозрювані у скоєнні крадіжки були затримані.

Ними виявились четверо чоловіків: двоє рідних братів віком 26 та 28 років та їх товариші 34-х та 44-х років. Жоден із зловмисників ніколи не притягувався до кримінальної відповідальності та не потрапляв у поле зору правоохоронців.

У райвідділі затримані зізнались у крадіжці. Знаючи, що на складі підприємства зберігається цукор, підприємлива четвірка вирішила підзаробити незаконним шляхом. Декілька ночей підряд зловмисники, вийнявши вікно з рами та віджавши решітку, потрапляли в середину приміщення та вивозили викрадене на власному автомобілі.

Працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років



Переглядів: 3570
Поширень: 0