21 січня о 08:35 ямпільським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в с.Михайлівка Ямпільського району по вулиці Ісайка горить житловий будинок.

Прибувши до місця виклику, рятувальники оперативно загасили споруду. Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло 76-річного власника оселі. Полум’ям знищено шиферну покрівлю площею 20 кв.метрів, дерев’яні двері, домашні речі та майно. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Того ж дня о 18:47 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Тульчин надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у с. Клебань Тульчинського району. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1985 року народження. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем.

Ввечері того ж дня близько 21 години бершадським рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в с. Михайлівка. На місце події було направлено черговий караул рятувальників. Під час розвідки бійцями оперативно-рятувальної служби було знайдено тіло 89-річного пенсіонера, власника помешкання.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Пам’ятайте про небезпеку порушень правил користування пічним опаленням та користування відкритим вогнем.



Переглядів: 3455
Поширень: 0