Працівники міліції повернули державному підприємству викрадені запчастини та затримали зловмисника, який сподівався здати їх на металобрухт.

До Калинівських правоохоронців з заявою про крадіжку звернувся директор одного з державних підприємств. Чоловік розповів, що хтось, проникши на охоронювану територію дослідно-селекційної станції, викрав з трактора К-701 задній міст вартістю 17 000 гривень.

Протягом доби працівники міліції оперативним шляхом встановили та затримали зловмисника.

Ним виявився 21-річний мешканець одного з сіл. Молодик, який ніколи не потрапляв в поле зору правоохоронців, розповів, що на злочин його штовхнула жага наживи. Чоловік знав, що на території підприємства зберігається непрацюючий трактор, тож вирішив підзаробити незаконним шляхом – він сподівався отримати гроші, здавши викрадене на металобрухт.

Працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.



Переглядів: 2487
Поширень: 0