Працівники козятинської міліції затримали трьох учнів місцевого училища за підозрою у скоєнні розбійного нападу на односельців

Вони увірвалися до будинку місцевого жителя та почали бити господаря, вимагаючи віддати кошти. 51-річний власник будинку проживав одиноко, в цей час до нього зайшов сусід, вони влаштували застілля.

Чоловіки були напідпитку, тож захиститися від нападників не могли. Впродовж півтори години хлопці били своїх жертв, користуючись фізичною перевагою. Так як грошей в будинку не було, нападники забрали старий телевізор «Електрон», мобільний телефон та втекли з місця злочину.

За словами в.о. начальника Козятинського районного відділу міліції Сергія Брянського, того ж дня встановили особи підозрюваних, двом з яким – 17 років, третьому – 16. Хлопці у скоєному зізналися, у одного з них правоохоронці вдома вилучили викрадені речі.

За фактом скоєння розбійного нападу групою осіб відповідно до ч.3 ст. 187 КК України відкрито кримінальне провадження. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років. Судом буде обрано до неповнолітніх міру запобіжного заходу на період досудового розслідування.



Переглядів: 3349
Поширень: 0