Міліція продовжує вилучати з незаконного обігу вогнепальну зброю та набої. Лише за минулу добу міліціонери виявили обріз мисливської рушниці та 79 патронів у мешканців Шаргородського та Крижопільського районів області.

Працівники Крижопільського райвідділу міліції час проведення операції «Зброя – вибухівка» в селі Левково в ході перевірки власників мисливської вогнепальної зброї виявили та вилучили з будинку 44-річного місцевого мешканця 79 набоїв калібру 5,6 мм.

У Шаргородському районі міліціонери в ході перевірки оперативної інформації про те, що підозрюваний у скоєнні пограбування на території одного з сіл зберігає обріз мисливської рушниці вилучили зазначену зброю в розібраному стані.

Вилучені набої та обріз одноствольної мисливської рушниці направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласній міліції для проведення експертизи.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк до семи років. Наразі міліціонери з’ясовують джерело придбання та мету зберігання небезпечних предметів.
 



Переглядів: 3525
Поширень: 0