За підозрою у скоєнні розбійного нападу на літню жінку, оперативники затримали її односельця. Серед білого дня зловмисник зайшов до будинку своєї жертви та, застосувавши силу, забрав гроші.

26 лютого до Крижопільського райвідділу міліції звернулась 80-річна пенсіонерка, жителька одного з сіл району, з заявою про те, що близько другої години дня до її будинку зайшов односелець, побив її та забрав 700 гривень.

Як розповів начальник Крижопільського райвідділу міліції Олександр Свічар, підозрюваного затримали міліціонери за кілька годин на одній з вулиць села. Ним виявився 67-річний раніше судимий місцевий житель. Півроку тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини. Частину грошей зловмисник встиг витратити на алкоголь.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Зловмисник заарештований. За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення.



Переглядів: 3563
Поширень: 0