У Бершадському районі працівники міліції затримали жителя Черкаської області, який на сільському ринку крав гроші з кишень покупців. Зловмисника, який сів у таксі, міліціонери наздогнали у сусідньому селі.

Бершадські міліціонери затримали 26-річного правопорушника, який на одному з ринків району систематично викрадав гроші з кишень неуважних місцевих жителів.

Як розповів начальник Бершадського райвідділу міліції Олег Революк, останнім часом почастішали випадки крадіжок грошей у відвідувачів одного з ринків району. Опитавши потерпілих та свідків, міліціонери встановили, що до злочинів причетний хтось з немісцевих мешканців. Аби встановити та затримати зловмисника, у ринкові дні збільшили кількість міліціонерів для охорони правопорядку.

Затримали міліціонери правопорушника, коли він, викравши майже три тисячі гривень та банківську картку у 72-річної пенсіонерки, сів у таксі. Ним виявився 26-річний житель м. Умань. Чоловік раніше відбував покарання за скоєння крадіжок. Побачивши міліціонерів, він намагався позбутися доказів своєї причетності до правопорушення - банківську картку на ім’я потерпілої кинув під сидіння автівки.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні крадіжки. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до трьох років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 2808
Поширень: 0