Вінницька багатодітна родина Білозорів перемогла у творчому конкурсі «Патріотична весна», де змагались у найбільш оригінальному виконанні гімну України. Першість серед 23 багатодітних родин-учасників дісталась їм за результатами он-лайн-голосування.

Учасники на проект «Ми – українці!» обирались від кожного регіону України. За умовами конкурсу «Патріотична весна» змагатись у ньому могли дитячі будинки сімейного типу (5-10 дітей на вихованні) та прийомні сім’ї (1-4 дітей на вихованні). Кожен учасник намагався втілити свою оригінальну ідею виконання гімну України: продумували костюми, задіювали декорації.

Вінниччину представляв дитячий будинок сімейного типу Білозорів. Це багатодітна родина, яка проживає у селі Руданське Шаргородського району. У родині Володимира і Галини Білозорів тринадцятеро дітей: найстаршій – 28 років, найменшому – 9. У інтерпретації Білозорів «Ще не вмерла Україна» прозвучала під акомпанемент сопілки і акордеона, а юні артисти були одягнені в національні строї.

Вінничани набрали 1873 голоси, обійшовши своїх конкурентів на понад 100 голосів. За перші три місця у конкурсі організатори заохотять учасників преміями. Перше місце – 15 000 гривень. Церемонія нагородження відбудеться 30 травня у Києві.



Переглядів: 3349
Поширень: 0