Слідчо-оперативна група працівників міліції вчасно припинила банківську операцію та завадила пенсіонерці потрапити на гачок шахрая. Жінка мала перерахувати кошти за «звільнення сина з міліції».

Вчора близько 7 години вечора на телефон жительки села Попелюхи надійшов дзвінок. Голос у слухавці повідомив - «Мамо, це я і у мене проблеми!». Вже за хвилину від невідомого чоловіка вона почула, що син потрапив в дорожньо-транспортну пригоду та знаходиться у міліції. У аварії сильно постраждала жінка, яка знаходиться у реанімації. Все можна владнати, виплативши постраждалій 50 тисяч гривень. Такої суми у пенсіонерки не було, тож домовилися про переказ 15 тисяч гривень.

Доки жінка з грошима добиралася до райцентру, аби їх перевести на рахунок зловмисника, її односельці зателефонували до міліції.

У Мурованокуриловецькому районі за "звільнення сина з міліції" шахрай вимагав у жінки 50 тис грн

Працівники міліції зреагували миттєво та направилися до магазину, де знаходиться банківський термінал. Побачивши жінку, яка говорила по телефону та намагалась переказати гроші, міліціонери вчасно припинили банківську операцію. Вони попросили у пенсіонерки телефон та почали розмовляти зі зловмисником. Він не зміг нічого повідомити, а ні про сина потерпілої, а ні про місце його перебування.

У Мурованокуриловецькому районі за "звільнення сина з міліції" шахрай вимагав у жінки 50 тис грн

Пізніше стало відомо, що з сином пенсіонерки все гаразд. Вона подякувала міліціонерам за оперативність та професійність.

Правоохоронці вкотре радять громадянам не втрачати пильність, аби не стати черговою жертвою шахраїв. Якщо Вам зателефонували невідомі і під різними приводами просять перерахувати гроші – не гайте часу, звертайтесь до міліції.



Переглядів: 2636
Поширень: 0