Близько 19 години на лінію «102» надійшло повідомлення від очевидців про те, що поблизу с. Нові Обіходи Немирівського району рейсовий автобус «Мерседес» сполученням Чернівці-Севастополь, перекинувшись кілька разів, впав на узбіччя траси.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди дві жінки та чоловік загинули. Станом на 23 годину за медичною допомогою звернулись 14 пасажирів, госпіталізовано 8, в тому числі, п’ятирічну дитину.

Працівники міліції встановили особи загиблих в аварії: чоловік та дружина віком близько 60 років з Черкаської області та жителька м. Саки АР Крим, 1969 року народження.

На Вінниччині перекинувся рейсовий автобус: троє осіб загинуло, восьмеро у лікарні

За словами заступника начальника УМВС у Вінницькій області Олександра Глянька, в салоні автобусі перебувало 37 пасажирів та 2 водія.

На Вінниччині перекинувся рейсовий автобус: троє осіб загинуло, восьмеро у лікарні

Попередньою причиною ДТП стало пошкодження переднього правого колеса у результаті чого вирвало реактивну тягу та автобус перекинувся.

За повідомленням ГУДСНС України у Вінницькій області організована доставка решти пасажирів за допомогою автобуса Тульчинського АТП до кордону з АР Крим в Херсонську область.



Переглядів: 5125
Поширень: 0