Вищий навчальний заклад, який готує молодших спеціалістів зі спеціальностей «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Стоматологія» та «Акушерська справа», щорічно випускає зі своїх стін 150 молодих фахівців. Високому рівню підготовки сприяє і належне матеріальне та методичне забезпечення навчальної бази закладу. Так, у коледжі, що розташований у трьох корпусах, функціонують 35 кабінетів та лабораторій, 4 комп’ютерні класи, спортивний комплекс, а також 18 навчальних кімнат на базах лікувально-профілактичних закладів міста для проведення навчальної практики.

Очільник регіону оглянув матеріально-технічну та навчальну базу медичного вишу, поцікавився його досягненнями та проблемами, а також поспілкувався зі студентами закладу.

Щороку Могилів-Поділсьький медичний коледж випускає 150 молодших спеціалістів-медиків

«Цей коледж у 2008 році був у зоні стихійного лиха, пов’язаного з великою водою, яка прийшла у Могилів-Подільський. Тож мені цікаво було подивитися, як він розвивається, і від того, що я побачив, маю дуже позитивні емоції. Це один з найкращих закладів, що фінансуються з обласного бюджету. І мені дуже приємно спостерігати, що керівництво коледжу вкладає душу як в покращення матеріально-технічної бази, так і, в першу чергу, в роботу з дітьми», - зауважив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Щороку Могилів-Поділсьький медичний коледж випускає 150 молодших спеціалістів-медиків

Відзначив керівник регіону і больові точки закладу: через бюджетні питання, пов’язані з різними рівнями фінансування, коледж був змушений обмежити роботу ліцею, що функціонував при ВНЗ. Крім того, у зв’язку з недофінансуванням закладу у минулому році, зараз обговорюється питання щодо можливих шляхів допомоги коледжу у завершенні комплексу робіт зі встановлення вікон. «Думаю, що в цьому питанні ми обов’язково надамо підтримку», - зазначив Валерій Коровій.

Щороку Могилів-Поділсьький медичний коледж випускає 150 молодших спеціалістів-медиків

У рамках поїздки голова облдержадміністрації відвідав також Могилів-Подільську окружну лікарню інтенсивного лікування, де ознайомився з роботою та матеріально-технічною базою лікувальної установи.



Переглядів: 6712
Поширень: 0