З боку Уряду протокол підписала Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, від Вінницької області - Голова Вінницької обласної ради Григорій Заболотний, Голова Вінницької державної адміністрації Олександр Домбровський, Голова Вінницької міської адміністрації Володимир Гройсман.

Відповідно до протоколу, сторони домовилися, що пріоритетними напрямками економічного та соціального розвитку визначено: впровадження ресурсу та енергозберігаючих технологій у системі життєзабезпечення населених пунктів; розбудова та модернізація соціальної та туристично-рекреаційної інфраструктури; створення ефективної системи охорони навколишнього природного середовища; розвиток прикордонного співробітництва з Республікою Молдова.

Фінансування угоди здійснюватиметься за рахунок державного та місцевих бюджетів, а також інших джерел, визначених у встановленому порядку, відповідно до законодавства.

«Це концепція нашої співпраці, вона і буде дороговказом у нашій подальшій роботі. До кінця року ми відпрацюємо та підпишемо цю угоду», - наголосила Юлія Тимошенко.


Переглядів: 3010
Поширень: 0