На цьому голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив під час відвідин пункту пропуску через державний кордон України «Велика Кісниця – Хрушка», що у Ямпільському районі.

Щоб особисто оцінити ситуацію на цій ділянці кордону, привітати прикордонників з професійним святом та з’ясувати можливі проблеми у роботі військовослужбовців відділу прикордонної служби «Велика Кісниця» Могилів-Подільського прикордонного загону, Валерій Коровій ознайомився з роботою пункту пропуску та поспілкувався з т.в.о. начальника Могилів-Подільського прикордонного підрозділу.

«Безпека кордону – це безпека усієї прилеглої території», - Валерій Коровій

«Якщо говорити про оперативну ситуацію, яка стосується кордону в цій ділянці, то ми зараз бачимо, що обстановка абсолютно нормальна, працює прикордонний загін, - прокоментував свій візит керівник області Валерій Коровій. - Безпека кордону - це безпека всієї прилеглої території. Тому зараз відпрацьовується комплекс заходів в практичній площині щодо територіальної оборони, адже це перший рубіж. Ми повинні бути впевнені в тому, що на випадок непередбачуваної ситуації зможемо через систему, яка зараз відпрацьована, належно відреагувати на негативні виклики, можливі на цій ділянці кордону».

«Безпека кордону – це безпека усієї прилеглої території», - Валерій Коровій

Загалом, зазначив голова облдержадміністрації, враження від організації роботи на пункті пропуску залишились позитивні, тож у завтрашній день варто дивитися з оптимізмом.



Переглядів: 4530
Поширень: 0