Зі слів потерпілих, 30 травня близько 3 години поблизу с. Уланів Хмільницького району Вінницької області на їх автомобіль «Фольксваген Каді» було скоєно напад. Невідома особа біля місця зімітованої ДТП зупинила їх автомобіль.

Після цього двоє невідомих чоловіків в камуфляжному одязі та масках, погрожуючи пристроями, зовні схожими на вогнепальну зброю, витягли експедиторів з автомобіля. Зловмисники заволоділи їх іномаркою, грошовими коштами в сумі 150 тисяч доларів та відібрали мобільні телефони.

Тільки через годину потерпілі змогли повідомити в міліцію про злочин. Було введено в дію план «Перехоплення», в результаті якого правоохоронці виявили викрадену автівку на території Житомирської області. Злочинці встигли втекти.

Слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч.4 ст.187 КК України (розбій). Такий злочин карається ув’язненням від восьми до п’ятнадцяти років.

Наразі правоохоронці перевіряють надану потерпілими інформацію, проводяться слідчі дії по встановленню та затриманню осіб, причетних до вказаного злочину.



Переглядів: 5532
Поширень: 0