16 червня працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції спільно з немирівськими колегами та працівниками Державтоінспекції затримали двох жителів міста Жмеринка, які перевозили амфетамін. Перепродажем наркотичної речовини чоловіки кілька років заробляли собі на життя.

На стаціонарному посту ДАІ у Немирові працівники міліції зупинили автомобіль «Ауді А4». За оперативною інформацією, водій та його пасажир з Одеси перевозили наркотичні засоби. Згоди на огляд транспортного засобу ні водій, ні пасажир не дали, але запевнили, що нічого забороненого у автівці не має.

Як розповів т.в.о. начальника обласного управління міліції Вінниччини Олександр Глянько, отримавши дозвіл суду на проведення санкціонованого обшуку, на задньому сидінні у автівці міліціонери виявили медичну сумку-холодильник з білою порошкоподібною речовиною – амфетаміном вагою 160 грам, електронні ваги, п’ятиграмову гирю та банківські картки. Чоловіки зізнались, що придбали амфетамін у Одесі та везли у Вінницьку область на продаж постійним клієнтам.

У Немирові затримали наркоторговців

Затриманими виявилися 27 та 31-річні жителі міста Жмеринки. За їхніми словами, таким бізнесом вони займаються майже два роки, а також самі споживають амфетамін. Раніше чоловіки в поле зору міліції не потрапляли.

Виявлена наркотична речовина направлена на експертизу.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою в особливо великих розмірах). За таке правопорушення затриманим загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.



Переглядів: 3969
Поширень: 0