Впродовж першого півріччя вінницькою міліцією забезпечено реагування на 61 тисячу заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронцями розслідувано 3517 кримінальних правопорушень, 2914 проваджень відправлено до суду з обвинувальним актом. Про це на прес-конференції повідомив т.в.о. начальника УМВС у Вінницькій області Олександр Глянько.

За словами полковника міліції, криміногенна ситуація в області стабільна та контрольована. Зокрема, завдяки проведеній профілактичній роботі зменшилася кількість вбивств з 30 в минулому році до 18. Усі вони розкриті за винятком вбивства пенсіонерки з Тростянецького району. Менше скоєно умисних тілесних ушкоджень, зґвалтувань, грабежів, шахрайств та хуліганств.

На Вінниччині зменшилась кількість особливо тяжких злочинів

Разом з тим, зросла кількість умисних тяжких тілесних ушкоджень зі смертю потерпілого, крадіжок, розбійних нападів та незаконних заволодінь транспортними засобами.

Працівниками міліції розкриті усі 28 зареєстрованих фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, усі 5 згвалтувань, 26 з 36 розбійних нападів.

На Вінниччині зменшилась кількість особливо тяжких злочинів

Серед резонансних затримань - припинення діяльності організованого злочинного угрупування з шести осіб, які впродовж двох років із застосуванням зброї скоювали зухвалі розбійні напади на підприємства області, квартирні крадіжки.



Переглядів: 3191
Поширень: 0