6 липня на стадіоні «Дружба» в Гайсині правоохоронці провели тактичні навчання за оперативним планом «Хвиля».

Основна мета таких щорічних навчань – це підвищення рівня бойової готовності особового складу міліції у припиненні групових порушень громадського порядку та масових заворушень. У тренуваннях взяли участь правоохоронці Гайсинського, Іллінецького та Тульчинського РВ УМВС, бійці роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС та співробітники ДАІ.

Правоохоронці навчалися "приборкувати" порушників громадського порядку

Навчання проводилося у два етапи. На першому, підготовчому, був проведений стройовий огляд, перевірено екіпірування та повноту забезпечення особового складу спецзасобами, засобами активної оборони, зв’язку та транспорту. На другому, практичному етапі, правоохоронці демонстрували свої практичні навички, які застосовують у екстримальних ситуаціях.

«Правоохоронці довели здатність виконувати поставлені завдання на досить високому професійному рівні та показали свою готовність до дій у складних ситуаціях. Усі учасники навчань працювали однією командою, діяли злагоджено та організовано. Такі навчання будуть проведені в ряді районів області», – каже начальник Управління громадської безпеки міліції Вінниччини Ігор Слободянюк.



Переглядів: 2921
Поширень: 0