17 липня близько 5 години в смт. Муровані Курилівці по вул. Соборній автомобіль "Опель кадет" зіткнувся з деревом, внаслідок чого були травмовані водій та пасажир іномарки.

Виїздом слідчо-оперативної групи міліції попередньо було встановлено, що 23-річний водій іномарки не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на тротуар та після зіткнення з деревом перекинувся.

За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який отримав закриту черепно - мозкову травму, струс головного мозку та множинні садини і забої. Пасажиром виявився його 23 – річний товариш, який разом із водієм був доставлений до місцевої лікарні з черепно-мозковою травмою та численними забоями.

У Вінницькій області Opel в'їхав у дерево та перекинувся. Водій та пасажир авто у лікарні

Слідчим відділом районного відділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Наразі слідством призначено ряд експертиз, встановлюються причини аварії.



Переглядів: 2888
Поширень: 0