Ввечері 22 липня до Жмеринського райвідділу міліції звернулась жителька с. Кам’яногірка з заявою про зникнення своєї 6-річної онучки. Дівчинку знайшли працівники міліції у електричці. Як з’ясувалося, дитина, яка знаходилась у бабусі на літньому відпочинку, скучила за мамою та вирішила їхати до неї у Одеську область.

Близько пів дев’ятої години вечора до Жмеринського райвідділу міліції звернулась жителька с. Кам’яногірка з заявою про зникнення своєї 6-річної онучки. Жінка повідомила, що близько півдня дитина пішла гуляти та не повернулась. Вона намагалась знайти її самотужки, а коли на вулиці почало темніти, звернулась за допомогою до міліції. Бабуся розповіла, що тиждень тому двох онучок в село привезла на літній відпочинок дочка, яка мешкає у Одеській області.

Як розповів начальник Жмеринського райвідділу міліції Олександр Прозоровський, на пошуки дитини був задіяний весь особовий склад жмеринської міліції та працівники кримінальної міліції у справах дітей області. Орієнтування на зниклу дівчинку були розіслані по всій області. Пошуки ускладнювалися тим, що зникла дитина з народження майже не розмовляє. Правоохоронці опитували місцевих жителів, працівників вокзалів, водіїв маршрутних автобусів, оглядали записи з камер відеоспостережень у громадських місцях.

Протягом кількох годин оперативникам вдалось встановити, що зникла дівчинка близько першої години дня приїхала на маршрутці в Жмеринку, а згодом сіла у електричку. Пасажири звернули увагу на дитину, яка у транспорті їхала без дорослих, і сповістили про це правоохоронців. У Козятині дівчинку зняли з електропотягу.



Переглядів: 3092
Поширень: 0