У Тульчині працівники міліції затримали 36-річного чоловіка, який намагався викрасти автомобіль у місцевого жителя. Правопорушник втік, залишивши легковик через кілька метрів, коли заглух двигун.

Близько 23.00 години 20 липня до Тульчинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про злочин від 30-річного мешканця Тульчина. Чоловік розповів, що невідомий намагався викрасти його автомобіль «ВАЗ 21099», який стояв на вулиці біля будинку. Вони з дружиною вийшли з дому, коли почули дзвін розбитого вікна та роботу двигуна машини.

За словами заявника, зловмисник проїхав декілька метрів, та раптом двигун заглух. Крадій втік з місця події у невідомому напрямку.

23 липня тульчинські міліціонери затримали підозрюваного у скоєнні даного правопорушення. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки та грабежі 36-річний житель одного з сіл Тульчинського району. Як з’ясувалось, він відкрив автівку, розбивши камінцем вікно. Завів її ключем, знайденим у бардачку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.



Переглядів: 4567
Поширень: 0