Про це повідомив заступник голови ОДА Василь Броварник.

Департамент житлово-комунального господарства та інфраструктури облдержадміністрації здійснює моніторинг перевірок про акти готовності об’єктів до опалювального сезону, тож Василь Броварник наголосив на необхідності співпраці профільних департаментів із Інспекцією з держенергонагляду, узгодження графіків перевірок готовності обладнання для своєчасного отримання актів.

Загалом, за словами посадовця, 474 котельні в області цьогорічний опалювальний сезон мають працювати на альтернативному паливі, тож слід завчасно подбати про заготівлю дров, брикетів, тощо. «Котельні, які переведені на альтернативне паливо з використанням бюджетних коштів, однозначно газ споживати цієї зими не будуть! Це кожен керівник повинен зрозуміти», - підкреслив заступник голови ОДА.

«Щодо заходів з енергозбереження: на альтернативне паливо в області переведено 339 котелень, 135 з яких вже повинні працювати у цьому році. Станом на сьогодні, з них повністю завершені 11 об’єктів, в роботі залишаються 34, до 89 - ще не приступали»,- так окреслив ситуацію в області Василь Броварник.

Посадовець порадив райдержадміністраціям вчасно коригувати дії щодо робіт на незавершених об’єктах , оскільки планове завдання – введення в дію в 2015 році 135 об’єктів має бути виконане.



Переглядів: 2715
Поширень: 0