Працівники хмільницької міліції затримали жителя одного з сіл району, якого підозрюють у смерті його колишньої співмешканки. Попередньо встановлено, що під час сварки чоловік наніс жінці тілесні ушкодження несумісні з життям. Щоб приховати сліди злочину, тіло потерпілої сховав у канаві біля місцевого ставка.

29 липня до Хмільницького міського відділу міліції надійшло повідомлення від 67 – річної жительки одного з сіл району про зникнення її 40-річної дочки. За словами заявниці 25 липня дочка пішла до свого колишнього співмешканця і не повернулась.

Як розповів т.в.о. начальника хмільницької міліції Андрій Мойсюк, слідчо-оперативною групою було встановлено, що між 25-річним чоловіком та його колишньою співмешканкою виникла сварка, під час якої він побив жінку. Коли чоловік зрозумів, що накоїв, вирішив сховати труп у канаві біля місцевого ставка.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 2890
Поширень: 0