Начальник відділу служби у справах дітей Могилів-Подільської районної державної адміністрації за 12 тисяч гривень пообіцяла вирішити питання, що входять до її компетенції.

Державний службовець 6 категорії 11 рангу за певну винагороду сприяла місцевій мешканці у непроведенні перевірки використання бюджетних коштів виділених на утримання дітей.

14 вересня 2015 року посадовця було затримано працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Вінницькій області під час отримання неправомірної вигоди у сумі 12 тисяч гривень.

Грошові кошти вилучені з місця події.

На Вінниччині під час отримання хабара у 12 тис.грн. затримали начальника відділу служби у справах дітей

Раніше за даним фактом Могилів-Подільською міжрайонною прокуратурою Вінницької області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі вирішується питання щодо затримання правопорушниці у порядку ст. 208 КПК України та повідомлення їй про підозру.



Переглядів: 4390
Поширень: 0