Як повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, станом на 22.10.2015 року до Головного управління та сільських, селищних, міських рад звернулося 3618 учасників антитерористичної операції з клопотаннями про отримання земельних ділянок. З них, 3125 громадян вже отримали накази про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на загальну орієнтовну площу 2595,28 га.

Разом з тим, 931 учасникам антитерористичної операції Головним управлінням, сільськими, селищними та міськими радами підготовлено та видано накази (рішення) про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність на загальну площу 510,6944 га на території області для вищезазначених потреб.

Крім того, видано накази 43 членам родин загиблих під час військових дій на загальну орієнтовну площу 59,21 га.

Членам родини, яка втратила близьких, під час трагічних подій, що відбулися на Майдані Незалежності у місті Києві, Головним управлінням було передано у власність 3 земельних ділянки загальною площею 0,30 га на території Вінницько-Хутірської сільської ради для ведення індивідуального садівництва.



Переглядів: 3115
Поширень: 0