Правоохоронці встановлюють невідому особу чоловічої статі, якого 3 листопада смертельно травмував потяг. Чоловік загинув під колесами потягу сполученням Вінниця – Козятин.

Попередньо працівниками міліції встановлено, що близько 17.55 години на залізничній колії між перегоном с. Сосонка – м. Калинівка, на 1 060 км, електропотяг скоїв наїзд на невідомого чоловіка.

Його прикмети: 28-35 років, середньої тілобудови, зріст біля 1,80 см., коротко стрижений, волосся рідке русяве.

На Вінниччині під колесами потягу загинув чоловік. Особу загиблого не встановлено

Був одягнутий: чорні шкарпетки, спортивні штани чорного кольору із червоними смужками на бедрах, чорна футболка з білими вставками, в’язаний светр чорного кольору із білими горизонтальними смужками по всій площині, куртка чорна із шкірозамінника на блискавці, кашкет чорного кольору та літні шкіряні босоніжки коричневого кольору.

За фактом загибелі чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), що карається позбавленням волі на строк до десяти років.

Правоохоронці звертаються з проханням до всіх громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини події та особу загиблого повідомляти за телефонами (0432) 59-33-22, 59-33-02 або 102.



Переглядів: 20921
Поширень: 0