Працівники карного розшуку обласної міліції затримали водія-втікача. Чоловік скоїв наїзд на пішохода та залишив місце автопригоди.

22 жовтня до Ямпільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Велика Кісниця невстановлений автомобіль збив людину та зник з місця пригоди.

В результаті аварії 47-річний селянин від отриманих тілесних ушкоджень загинув.

Під час опитування місцевих жителів з’ясувалось, що люди бачили в селі білий бус, який їхав на великій швидкості. В ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили особу водія транспортного засобу, причетного до ДТП.

Ним виявився 38-річний місцевий житель, який керував автомобілем «Мерседес». Під тиском доказів він зізнався, що збив людину. Він пізно помітив пішохода.

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї автопригоди.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2843
Поширень: 0