Велосипедист, водій легковика та 10-річний пішохід опинились на лікарняних ліжках внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались минулої доби на дорогах області.

Близько 17.20 години у Вінницькому районі по вулиці Немирівське шосе водій автомобіля «ЗАЗ ДЕУ» допустив зіткнення з автомобілем «ЗІЛ». В результаті дорожньо-транспорної пригоди водій легковика госпіталізований до міської клінічної лікарні.

5 листопада у м. Гайсин 31-річний водій автомобіля «ВАЗ-21104» скоїв наїзд на 42-річного велосипедиста. В результаті аварії чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді забою кісток таза та хребта.

Цього ж дня близько 15 години у місті Немирів водій автомобіля «ВАЗ 2104» наїхав на 10-річного пішохода. Дитина госпіталізована в реанімаційне відділення Немирівської районної лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 4029
Поширень: 0