На автодорозі Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка поблизу села Комарів Вінницького району зіткнулись дві іномарки. Внаслідок аварії загинув водій однієї з автівок, ще троє людей, серед яких 13-річний хлопчик, зазнали травмувань.

Аварія сталась 19 листопада близько дев’ятої години ранку.

36-річний водій автомобіля «Ford Ranger», житель Гайсинського району, поблизу перехрестя з автодорогою до села Комарів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Rover».

Внаслідок зіткнення 60-річний водій «Rover», житель Херсонської області, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Його 58-річна дружина у важкому стані госпіталізована до лікарні.

У Вінницькому районі в ДТП загинув водій з Херсонщини, ще троє осіб постраждало

Тілесних ушкоджень зазнав водій «Ford Ranger» та його 13-річний син. Хлопчик після надання медичної допомоги був відпущений додому, а його батько з травмою голови та хребта госпіталізований до лікарні.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 5060
Поширень: 0