26 листопада близько 2 години ночі в Липовці на вулиці Зодчих екіпаж працівників поліції помітив автомобіль "OPEL VECTRA" водій якого, викидав через відкрите скло автомобіля, речовину рослинного походження.

Побачивши поліцейських, водій почав тікати. Працівники поліції намагались зупинити авто за допомогою проблискових маячків, спеціального звукового сигналу і гучномовного пристрою, але водій, рухаючись в напрямку міста Липовець, збільшував швидкість та створював аварійні ситуації.

Для переслідування та зупинки автомобіля були задіяні три екіпажі поліції. Після 30-хвилинного переслідування правоохоронці у Липовці заблокували автомобіль правопорушника та затримати водія.

На місці пригоди слідчо-оперативною групою було встановлено, що за кермом автомобіля знаходився 37-річний житель м. Погребище. Під час огляду в салоні автомобіля було виявлено близько 10 грамів речовини рослинного походження схожої на коноплю.

Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності та потрапляв в поле зору правоохоронців за керування транспортним засобом з ознаками наркотичного сп’яніння. На даний час наркотична речовина вилучена. По даному факту проводиться перевірка.



Переглядів: 3184
Поширень: 0