Минулої доби на лікарняних ліжках внаслідок дорожньо-транспортних пригод опинились троє людей. У Немировському та Томашпільському районах області постраждали пасажири автомобілів, а в Липовецькому - під колеса авто потрапила жінка на велосипеді.

3 грудня в селі Нова Прилука 32-річний водій автомобіля «Рено-Кенго» допустив наїзд на 56-річну велосипедистку. Жінка рухалась в попутному напрямку.

Цього ж дня в Немирівському районі водій автомобіля «ВАЗ-21015», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Кадет». В результаті зіткнення 41-річний пасажирка ВАЗу госпіталізована до Немирівської лікарні.

У Томашпільському районі водій автомобіля «Опель-Астра», не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет. В результаті автопригоди 43-річний пасажир іномарки госпіталізований до Томашпільської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2607
Поширень: 0