Працівники погребищенської поліції затримали жителя районного центу за підозрою у побитті односельця. Господар будинку, на подвір’ї якого ввечері відбулась бійка, ранком виявив потерпілого мертвим. Конфлікт між чоловіками виник під час розпиття спиртних напоїв, причину якого ніхто з п’яти присутніх не пам’ятає.

17 грудня до Погребищенського відділення Хмільницького відділу поліції надійшло повідомлення, що ранком житель селища станція Погребище 1 у власному будинку виявив мертвим свого односельця, з яким напередодні у компанії друзів, розпивав спиртні напої.

Як розповів т.в.о. начальника Погребищенського відділення поліції Павло Пугач, правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав під час сварки з одним чоловіком присутнім у компанії. Через, що чоловіки посварилися, ніхто не знає, оскільки сварка та бійка сталась, коли вони вдвох вийшли на вулицю курити. Порозумівшись, чоловіки ще випили та розійшлися по домівках, а потерпілий залишився ночувати у господаря будинку. Ранком він був мертвим.

На тілі потерпілого слідчо-оперативна група виявила численні синці та гематоми. Причину смерті чоловіка встановить судовий медик. Померлий за життя мав серцево- судинну хворобу.

Причетним до побиття потерпілого виявився 36-річний житель м. Погребище. Раніше чоловік в поле зору правоохоронців не потрапляв, судимостей не мав. Що стало причиною конфлікту, він не пам’ятає.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 2716
Поширень: 0