21 грудня у місті Немирові поліцейські зупинили автомобіль, який був викрадений у сусідньому районі. Викрадачами виявилися двоє неповнолітніх студентів.

До чергової частини Тульчинського відділу поліції близько 17.00 години звернувся 49-річний житель районного центру. Чоловік повідомив, що залишив свій автомобіль «ВАЗ» біля під’їзду будинку, а коли повернувся, легковика уже не було.

Через годину в місті Немирові на посту ДПС правоохоронці затримали зловмисників, які пересувалися на викраденому автомобілі. Ними виявилися двоє неповнолітніх студентів 16 і 17 років.

Як розповів начальник Тульчинського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Василь Костишен, хлопці побачили біля будинку незачинений автомобіль і вирішили цим скористатися. За межами міста автівка зламалась. Водій попутної машини, допоміг підліткам дістатися до найближчої станції техобслуговування. Після ремонту на стаціонарному посту автомобіль був зупинений правоохоронцями.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.



Переглядів: 2186
Поширень: 0