50-річний водій «Daewoo» від отриманих ушкоджень загинув на місці пригоди, водія другого автомобіля та ще троє пасажирів з травами різного ступеня важкості госпіталізовано до районної лікарні.

Аварія сталась 25 грудня близько 20.00 години поблизу села Морозівка Мурованокуриловецького району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Daewoo», рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталось зіткнення з автомобілем «Chevrolet».

В ДТП на Вінниччині загинув водій одного з автомобілів, ще четверо людей потрапило до лікарні

В автомобілі «Chevrolet» крім водія, знаходилися двоє пасажирів – його 43-річна дружина та 23-річна дочка.

Від потужного удару водій автомобіля «ДЕУ» загинув на місці пригоди а його 40-річна пасажирка з травмами різної ступені важкості госпіталізована до лікарні.

Водій та пасажири автомобіля «Chevrolet» з численними переломами госпіталізовані до травматологічного відділення місцевої лікарні.

В ДТП на Вінниччині загинув водій одного з автомобілів, ще четверо людей потрапило до лікарні

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2942
Поширень: 0